ИНА ЕООД е фамилна фирма, която вече повече от десетилетие се занимава с биологично земеделие и биологична преработка на етерично-маслени култури.

Собственичката - Веселина Ралчева - е една от основателките и първи председател на асоциацията на биофермерите в България - Българска Асоциация Биопродукти.

В стопанството се отглеждат 200 дка биологично сертифицирани розови насаждения, 250 дка био лавандулови насаждения и 50 дка био сертифицирана култивирана шипка.

Компанията притежава Дестилерия за етерични маса, в която се произвеждат биологично сертифицирани розово и лавандулово масло, както и розова и лавандулова вода.

Ние вярваме, че природата е създала всичко, което е необходимо за хармонията и здравето на човека. Вярваме в способността на ароматите да преобразяват живота на хората. Вярваме, че изключителните терапевтични свойства на етерично-маслените растения се запазват само при условията на отглеждането им без пестициди и химикали, при отглеждането им с любов и социална ангажираност.

Нашите етерични масла и флорални води са получени по метода на водопарна дестилация и са 100% натурални и биологично чисти.

Активни филтри